Friday, July 29, 2016

Cum a fost Lavender Fest pentru un voluntar ?

     Lavender Fest 2016 este festivalul sănătăţii şi frumuseţii din natură la a doua ediţie, ulterior. Festivalul a fost organizat de echipa KLumea, o echipă de oameni frumoşi care au avut gînduri şi idei frumoase. Descoperînd aşa privelişti magnifice, organizatorii au decis să răspîndească frumuseţea Moldovei pretutindeni. Festivalul dedicat levănţicăi a avut loc în mare parte şi datorită voluntarilor bravi, ce au depus multă muncă şi dăruire de sine. 

    
      Fiind voluntară la Lavender Fest pot spune cu siguranţă că am avut o experienţă inegalabilă. În primul rînd, am avut ocazia de a întîlni o mulţime de oameni minunaţi, cu care am reuşit cu uşurinţă să mă împrietenesc. În timpul pregătirilor pentru eveniment am trăit o experienţă utilă, pe care nu o poţi căpăta nicăieri. Înveţi să lucrezi în echipă, să găseşti soluţii prompte în situaţii mai complicate şi înveţi să fii mai răbdător, mai abil, mai responsabil şi mai organizat.

           Cu o zi înainte de eveniment toţi voluntarii au fost transportaţi în Cobusca Nouă şi au fost repartizaţi pe sectoare de muncă. Fetele confecţionau bucheţele şi coroniţe din levănţică, iar băieţii realizau diferite instalaţii pentru scenă sau decor, amplasau indicatoarele, photobooth-urile, care, apropo, au avut un mare succes datorită talentaţilor designeri KLumea. Fiecare din voluntari îşi făcea treaba cu multă veselie şi dispoziţie bună.



     Însuşi evenimentul m-a făcut să mă simt foarte mîndră de mine. Ştiind că am contribuit împreună cu toţi voluntarii la crearea unui eveniment la care au venit moldoveni din întreaga ţară, români, turişti, bloggeri şi simpli iubitori al frumosului m-a făcut să mă simt într-adevăr împlinită. Fiecare voluntar, ajungînd acasă se simţea #obositdarfericit! Şi te îndemn şi pe TINE să trăieşti aceleaşi emoţii intense, doar implicîndu-te şi contribuind la un lucru frumos!




      Pentru final, aş vrea ca fiecare din voi să vizioneze acest scurt video realizat de un tînăr pe nume Dumitru Vlah, care a reflectat perfect cum a fost Lavender Fest 2016 în ochii unui voluntar! :)




      
     

2 comments:

  1. Ai redat foarte bine,ceea ce a fost să fii voluntar la acest event <3 şi mie mi-a făcut plăcerea să cunosc aşa persoană ca tine <3

    ReplyDelete
  2. Îţi mulţumesc mult pentru apreciere! :)

    ReplyDelete